Bali, Food

08 12 08


idag är det tre månader sen jag och linn tog en gammal merca taxi till ett ställe vi inte visste vad det hette. firade och drack rosa mousserande vin på sanddynerna någonstans längs sydafrikas östkust. käkade färska skaldjur och tåflörtade i sanden

idag är det sex månader sen vi jobbade tillsammans och njöt av livet på krogen. de sena kvällarna, den goda maten och de hemliga vinprovningarna

idag är det nio månader sen vi tog studenten. då vi sa tack och hej till skolan och åkte världens galnaste studentvagn runt ett pissregnigt båstad

idag är det tolv månader sedan vi mös hemma i linns säng en hel dag. då det snöade ute. och då vi njöt av slumdog millionere för första gången.

idag är det ett år och tre månader sedan jag lämnade linns lägenhet i förslöv och kramade hejdå då hon skulle till las palmas i en månad. då jag låtsades missa bussen till skolan och gjorde fotspår och hjärtan i snön påvägen tillbaka till henne. för att få hålla om henne en sista gång innan vi skulle skiljas. och det var ett år och tre månader sen både jag och hon visste. att det var vi. att vi var tillsammans.

idag satt vi och tänkte på det i solnedgången på en ensam strand. någonstans på bali. vi har gjort så jäkla mycket fina saker tillsammans. jag älskar det. jag älskar oss. och jag älskar dig linn

IMG_0269-Edit

IMG_0289-Edit

IMG_0291-Edit

IMG_0307-Edit

IMG_0320-Edit

IMG_0303-Edit

IMG_0322-Edit

IMG_0327

9 responses to “08 12 08”

 1. Mille. Pappa. Linn. Line. Dippandoo. Joel. Mamma. Lillasyster Sunna. Vi äter salta pinnar i soffan. Blommor. Akoh-koh säger Line. Osså TV.
  Hej då från Mille och Dippandoo

 2. Så härligt ni har det! Det är jäkligt gott att få drömma sig iväg till era dagar när man sitter här hemma och längtar efter våren! Tänk att det är nio månader sedan studenten. Tiden flyger. Fortsätt ha det gott!

 3. Hej Louise! Roligt att du kommenterar här! Och att du gillar det!
  Ja tiden flyger verkligen. Vi är i sluttampen på vår resa och är strax hemma i den vanliga chargongen igen. Ska bli kul dock!
  Vad har du haft för dig, plugg eller jobb eller res?
  Ha det fett

 4. Nu börjar det bli varmt och skönt här hemma också. Ni kommer hem i rätt tid!
  Jag pluggar. En tvåårig turism och service-utbildning på Akademi Båstad. Klar om ca ett år, och som jag längtar. Det är så många som är ute och far, så det spritter i kroppen.
  Hälsa Linn! 😀 Ha det gott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *