Malmö, Restaurants, Sweden, Torekov

Bröllop Skåne


G Swensons krogs bröllopslokal ligger precis utanför Torekov. Fribergs festlokal. Den är helt fantastisk och perfekt om du letar efter en festlokal till ditt Skåne bröllop. I ett omsorgsfullt renoverat stall har Jalle & Katarina skapat en trevlig miljö mitt på landet, men ändå precis i Torekov med närhet till Båstad.

Torekov, Båstad och Bjärehalvön är geografiskt sett ett perfekt område att fira ditt bröllop på. Lokalen ligger nära till många bra hotell i Bjäre / Båstad / Torekov’s området och flygplatser i stora städer som Köpenhamn, Malmö, Helsingborg, Varberg, Landskrona, Halmstad, Falkenberg och Göteborg är lätt att ta sig till med tåg eller via E6an. Kullaflyg flyger direkt Stockholm – Ängelholm, från Ängelholms flygplats är det 30 minturs bilfärd till festlokalen. Fribergs kan hjälpa dig och sköta allt från vigsel till dekorationer osv. Catering i Båstad ordnar G Swensons krog också med.

Bröllopslokal utmärkt för fester och mottagningar för 40 – 140 gäster. Det finns en anlagd gräsmatta med direkt  anslutning till byggnaden där det går att specialbygga tält och ta emot upp till 250 sittande gäster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *