Sweden, Thoughts, Torekov, Work & Projects

sista lördagen på krogen


var sjukt härlig! massa trevliga gäster under hela lunchen! folk frågade när vi stängde, jag sa imorn, sen att jag drar i övermorn. vi började snacka om sydafrika. sen var hela restaurangen så. “sa du nåt om sydafrika därborta? åååh det e ju vårt favoritland! vi var där då och då, blalbalba” haha! träffade en snubbe med cabrinha tröja. han hade jobbat på surfers paradise i varberg och varit massa i sydafrika. han lös i blicken när jag berättade om vår planerade surfresa och pratade glatt om sydafrika. flickvännen mitt emot hade dock ögonen spända i honom och han fick tillslut förklara sig “ja nu har jag ju växt upp så sånt kan man inte hålla på med längre”. haha. jag kommer aldrig att växa upp.

sen kom min gamla och bästaste DIANA förbi!! sjukt roligt att träffa sin boss igen! hon tror också hon ska bli vuxen, skaffat hus o flyttat ihop o grejjer. men aldrig att det kommer ske. att hon blir vuxen alltså. nix. går iiinte

på kvällen hade vi ett stort sällskap i matsalen. de åt en ordentlig gåsamiddag och hade med sig en tjej från vasalt som skulle sjunga lite. hon riggade upp sitt piano och testsjöng lite. jääääklar vilken röst!! både jag o pappa blev helt tagna när hon senare under middagen sjöng leonard cohens hallelujha i en helt perfekt egen tappning! hon var GRYM! borde stå på en mycket större sen inför en mycket större publik. det räcker inte med att hon var awesome på att sjunga, utan hon hade världens bästa bilsmak. SAAB heter det. jag lastade ut lite saker ur min 900 turbo och hon sladdade in med sin 9000 turbo bakom. inte nog med det så hade hon haft en old generation 900 turbo som förstabil hon med. en AERO tillochmed. och hon älskade den som om den var hennes unge. haha soft brud eller. inte ofta man träffar på sånna själsfränder!

IMG_8459-Edit

under middagen var det en liten kille som käkade svartsoppa. svartsoppa tillhör typ generationen 50+ och innehåller gåsblod, blodkorv och krås (som är ett klumpord av slaktade inälvor och ben såsom gåshals, avhuggna vingar, ben osv.).10 år gammal och käkar svartsoppa. skön snubbe eller. sen att han avslutade med att hålla ett tacktal inför hela stora släkten och tackade servispersonalen så mycket för den goda servisen osv satt ju pricken över i:et. jag som tyckte jag kände mig vuxen. han kommer ju vara chef på nån schweizisk bank när han är 20.

tog en lite rast. satte mig i städskrubben och käkade en äppelmazarinkaka (helt gudomlig är den). hörde alla steg från matsalen ovan. glada röster. fin sång och massa skålar. linn i telefonen. höstvädret utanför källarfönsterna.

en mysig avslutning på swensons 2009. sista lördagen. sista dagen med kaffeligisten thewa. det har varit grymt! ses i thailand. imorn drar jag. fan va härligt!

IMG_8447-Edit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *