Friends

you can call me al


jag är inte den som går ut och festar varje fredag och lördag, eller ens varannan för den delen. men det blir liksom roligare när man gör något mer sällan. om man ser alla filmer på bio glömmer man att ljudet är övergrymt, om man reser mycket försvinner den sjuka det pirriga respirret osv.. eller kanske jag inte brukar gå ut så mycket för att jag bor i torekov som ligger längst ut på en halvö vilket gör utgång till ett helvetesprojekt som brukar sluta med en fet taxiräkning. eller kanske det är för att jag jobbar typ alla fredagar o lördagar.. i vilket fall så går jag inte ut ofta. men att inte gå ut så ofta gör att när de väl händer så HÄNDER det.. och det rackarns va najs det är!  och i lördags hände det verkligen. fyfaan alla var så jäkla taggade !! ingen av oss hade festat gärnet på evigheter, thewa o jag senast i stockholm och var helt överhypade, gick u sjöng fyllerlåtar hela dagen. ännu mer hypad var diana, som gick o visslade “full idag, full imorgon” och matilda som bara log hela tiden, om inte linn var mest hypad ändå som ändå var sjuk, det var längesen vi tillsammans söp oss “på en strand i thailandfulla”. som till kvällen i ära blev färdig med sitt halsband gjort av turkosa glaspärlor från en liten skitbutik i chinatown, bankok. hon har hållt på med det i över en månad, ytterliggare en anledning till att det kvällen blev den sjukaste!  snyggast ivärlden var hon i det .  isabel kom tillbaka från en månad i kalifornien dagen innan så hon måste nog varit ännu mer taggad, woohaa va kul det var o träffas! går ner i låddan som en de sjukaste nånsin. vilka rundor det blev, tappade räkningen nånstans på “mårtens” .. mådde som jag förtjänade gjorde jag dagen dagen efter, världens bästa linn fick hjälpa mig, sen fick världens bästa diana hjälpa mig, och sen världens bästa linn fick hälpa mig ännu mer, och det var sent på kvällen.. “kan man supa kan man jobba, sometimes not…” hahaha! om nån hittar en röd kamera och en brun hatt i änhelholm eller nån annan stans hör av er till mig.

om det ver bra fest i stockholm, så var det den sjukaste festen i ängelholm, hahah shiiiit tack som fan allihopa

2 Comments

  • AAAAAH, så jävla bra!! Vi måste få tag i den lilla röda också, jag tror den har en och annan spacead bild, hahaha! Easy come, easy go, som linn sa! TACK PETTER (och hjalle)

  • HAHHAHAA!! eller hur!! fan va skojj de var!! ja blev lite för knall efter att du o linn stack, så ja har en liten minneslucka från kl2 till klockan 5, då vi tydligen stampade in i lägenheten. BOJAAAH! hahah easy, come easy go.. linn är för bäst, ses snart igen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *