Inspiration

boho!


pi4z3fk80vv2whpiux86e8ogzogn4y9

6jzto0xfir6zdii5d9fwejewprkk8y7
Ja, det här är ju ingen modeblogg direkt. Men jag kan gärna låta som en när jag ser det här; FETA CRAVINGS!
Känns som en kollektion specialdesignad för mig.. Men det är det inte, det är Jade Jagger för Indiska. Lite wannabe Odd Molly, och kanske lite äe, jag vet inte.. Jag gillare! Och grämer mig ännu mer för att jag inte fraktade hem en kontainer med kläder från Thailand, Laos och Nepal.. För det påminner mycket om det här, men kostar lite annourlunda.. Kolla in resten här.

5 Comments

 • Vad kan jag säga mer än; great taste, inspiring photos and i mean ALL photos including yours…..and a blog full of soul and spirit:)
  FYI (for your info:) så läser jag inte en enda blog men har börjat läsa er:)

  Väldigt inspirerande skapad av två kreativa personer med stor livslust……..that is how it should be:)

  Lev väl
  /Laila

 • Wow, vad glad jag blir att höra det! Tack så jättemycket Laila! Det är precis det jag, och petter också tror jag, vill; att inspriera!
  Du kanske ska starta en blogg och skriva om dem där resehistorierna du berättat för Petter.. Jag hade älskat att läsa de!

 • Hej Linn!

  Vad söt du är och JA ni inspirerar verkligen och JA jag funderar självklart på att börja blogga om mina reseupplevelser……eftersom hela livet är en resa så tänkte jag skriva både i dåtid och nutid:)

  När jag är klar med min master den 12 juni “vågar” jag nog ta steget. Vad jag menar med att “våga” är att ibland när man skriver det som “brinner” i hjärtat så kan det ibland bli “platt” och ge motsats effekt….så vi får se! Men er blogg hjälper mig på vägen:)

  Ni lär få veta:)

  Lev väl
  Kram
  /Laila

 • Oh! Vad tar du master i för något ämne?

  Nej, jag förstår vad du menar.. Du får helt enkelt prova! Jag ser fram emot det!

  kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *