Thoughts

Fredagslistan


Jag längtar efter:
Min mamma som är på äventyr. Min bästa vän Isabel som flyttat till Stockholm. Efter öarna Bali och Fuerteventura som stulit mitt hjärta. Surfa cleana, små vågor med min longboard. Min och Petters feta “pan america trip” vi planerar för fulla muggar. Att Sunna, min syster ska ta studenten. Flytta till en sekelskiftsvåning i Malmö och börja plugga i Lund. Kunna passa mina brorsdöttrar. Fika med Lovisa.

Jag ledsen över:
Ingenting. Eller jo, att jag kanske inte kan få med min långa surfbräda till den amerikanska kontinenten.

Jag äter helst:
Sockerkakan med lemoncurd i som står i kylen.. Och min brors mat, speciellt hans fisksoppa. Mammas rödbetsbiffar med jordnötter i och pepparrotssås. Och allt (okej, det jag kan äta som lakto-ovo vegetarian) kockarna på G.Swenson’s lagar till.

Jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning:
Mexico.. Och att upptäcka en ny kontinent. Alltid lite läskigt skönt.

Det finaste jag vet är:
Min fantastiska pojkvän som är så himla omtänksam och får mig att känna mig älskad och fantastisk. Mina föräldrar, mina storebröder och min syster. Min storebrors fina familj. Alla mina roliga vänner som alltid ställer upp för mig, även om jag spenderat 50 % av de senaste åren utomlands. Min kloka, lojala hund.

Jag läser:
Brukar läsa jättemycket skönlitteratur men har hamnat i läskoma. Kan bara läsa tidningar. Läser Elle, Nordic Surfers Mag och mammas M-tidning (för kvinnor som är 50 +)

Jag är galet stressad över:
Att få ihop vinterns resa… Men inte direkt galet stressad. Allting löser sig alltid.

Jag lyssnar helst på:
Min och Petters ultimata spotify playlist vi håller på att ta fram!

Jag drömmer om:
Ett lyckligt liv där jag och alla mina nära och kära är friska och mår bra. Att få spendera 6 månader om året i solen varje år. Få njuta av svensk sommar. Ha ett yrke jag tycker är roligt. Att kunna göra hang ten på min longboard. Att bli sponsrad av ett bikinimärke. Vinna den tävling jag precis deltog i. Att aldrig bli bitter och ångra massa saker. Få pussa på Petter tills jag blir helrynkig. Skratta med Isabel tills döden skiljer oss åt.

Jag blir nostalgisk av:
Foton. Älskar känslan bilder kan framkalla. Och musik, samma sak där. Fantastiskt hur en låt kan ta dig tillbaka till just det där ögonblicket..

Jag är glad att:
Jag har möjligheten att få leva ut drömmen jag hade om livet som mindre; att resa över hela världen. Att jag har ett jätteroligt och givande jobb; att jobba med barn ger så himla mycket glädje. Att jag har en pojkvän som har samma livssyn som mig. Att jag har mitt lilla kollektiv; min syster, hennes pojkvän och våra två hundar och ibland en Petter som kommer och bor här. Att jag bloggar och sammlar alla bilder och tankar så att jag kan titta tillbaka när jag är äldre och komma ihåg hur jävla glad jag ska vara över dem här åren.


While answering some questions I found in Elsa’s blog I can just draw the conclusion that : wow, what an awesome, wicked life I’m living. We are planning our next trip and I feel so fortunate to live the life I dreamt of as a kid.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *