Sweden, Thoughts

look I’m as high as the sun


1

alla snackar om “ska man ta sprutan eller iinte ta den?” nu har jag tagit den. och fy faan vad ont jag hade i armen i natt. kändes helt avdomnad och borta och tung och jag kunde inte lyfta på den. sen är jag alltid så störd att jag vill sova på den sidan som jag inte kan sova på. exempel: ligger jag med ansiktet mot petter och han håller om mig, så måste jag typ vända mig till andra för att kunna sova. vilket är jättestörigt. och har jag en fetebula på armen efter oink-oink-sprutan så måste jag såklart ligga på den. vilket resulterade att jag hade ännu mer ont när jag vaknade.

jag tog sprutan för att jag tillhör en riskgrupp och har ett immunförsvar som är sämre än bevakningen av sopgrinden på swedish open. (samma grind som jag använt i 3 år för att slinka in gratis och kolla tennis) plus att jag dem närmsta sex månader ska bo på hostel, sitta på flygplan med massa folk från olika länder osv. jag resonerar nog lite så att det är bättre att få lite (mycket) ont av sprutan än att dö av svininfluensan när jag är i afrika och inte kan få awesome läkarvård. skulle det vara så att det visar sig att man blir cpskadad av vaccinet så väntar säkert fett skadestånd och jag lever hellre cpskadad på en egen ö än dör på ett sjukhus i afrika.

och fy sjuutton vad jag saknar petter!! iihihihiiiih kickstartade den här morgonen med teddybears – get mama a house! och drömmer om när jag ska köpa ett sött litet hus till min fina mamma.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *