Bali, Lombok

Tsunami bali


Hey just wanna tell you all that we are safe in the mountains waiting for the tsunami to hit, if it will hit the westcoast of Bali we are not really sure, no one here is even the little scared when we mention anything about a tsunami but they seem to not even know what a tsunami is… We have a car and when we heard we decided to just go, lucky we´ve been sleeping in our car cuz everything were packed and ready to go. Lets see tomorrow, scary feeling thought..

5 Comments

  • Är ni på Bali??? Shit. Bra att ni tar skydd. Man vet ju fasen aldrig med de där vågorna, hur långt och högt de kan ta sig. Skönt att höra att ni vet om det och är i säkerhet. Kram!

  • ja vi är ju det… skitknäptt o här pågår livet som vanligt ibergen o jättesvårt att få reda på om det hänt nåt vid kusten… snälla skriv kommentar här om du hör nåt för de nyheterna är färskare än allt vi kan få tag på här.. haha!

  • Vad jag förstår så är det lugnt hos er. Mindre vågor har träffat california hawai chille dom klarade sig bra. En jordbävning till har inträffat i mer norr ut i Japan dom tror att det kan bli efterskalv och jordbävningar i månad till och från. Just nu är dom oroliga för ett kärnkraftverk där inte kylningen inte fungerar läcker ut lite radioaktivitet risk för härdsmällta. Är inte säker men det kan alltså bli fler varningar för tsunami men troligtvis inte lika kraftiga som den första. Det är vad jag har läst och hört.

  • fan va sjysst! eller inte så sjysst med naturkatastrof och ev. härdsmälta… men sjysst! sjukt att det ska vara efterskalv i en månad. tror du det kommer att vara i samma område, samma platta? eller kan vi vara påverkade på denna sidan, för utanför indo finns oxå en platta som kan generera feta tsunamis. lite läskigt detta speciellt i ett land där det har varit en tsunami som dödat hundratatusentals en gång redan. tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *