South africa, Sweden

morning yearning


IMG_9684
IMG_9713-Edit

jag försöker sluta äta godis och framförallt choklaad.. dels för att det inte funkar med budgeten om jag ska springa och handla choklad hela tiden, dels för att jag inte vill känna mig beroende av något. jag vill vara fri. abstinensen är svår och jag beter mig som en alkis som försöker bli fri från spriten. försöker ersätta chokladkakorna med frukt.. går sådär.
det bor ett band på hostelt nu, dem ska spela på the lodge inne i byn ikväll. gitarrplonket från trädgården låter lovande och vi kanske joinar. igår morse satt det en liten fågel på fönsterbläcket, fåglar känns bra. som om dem bär på små meddelanden om hopp och lycka. jag drömde att vi åkte hem till sverige bara för att vi saknade familjen och lussebullar så mycket, sen kom vi på att vi bokat flyg till bangkok den 26 januari och försökte desperat ta oss tillbaka till kapstaden för att inte missa det.. men alla våra pengar tog slut . brr, vilken mardröm. är nog rätt skadad från vad som hände när vi inte fick på på planet i stockholm..

nu ska vi gå och surfa! igår berättade lena och bongi sina värsta hajattackhistorier.. till exempel om en 4,5 meters vithaj som hittats i plattenberg bay för 2 månader sen. känns ju skitbra! jag hoppas delfinerna räddar mig om en haj dyker upp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *