South africa, Surf

våga


IMG_0149

iiiiiiih!! idag fångade jag en av dem bästa vågorna i mitt liv! en av dem läängsta vågrna i mitt liv också! helt sjukt! och jag tänkte inte ens paddla för den. jag hade egentligen inget val för den var så jävla stor att jag nog hade dött om jag spolats. ibland är det en sån spark i rumpan man behöver för att våga. en kille skrek “paddle, paddle” och jag tänkte, ja fan jag får väl paddla då. och det är jag verkligen glad att jag gjorde. men jag blev så chockad att jag kom med den så att jag bara låg på brädan i vad som kändes som två minuter. sen tänkte jag att om jag nu inte blev spolad kan jag ju lika gärna ställa mig upp och rida den. och det gjorde jag i vad som kändes som tre-fyra minuter, äända in till stranden. helt otrolig känsla. den här vågen kommer räcka länge, länge!

och wow. idag fattar man varför jbay rankas som ett av världens bästa surfställen. längs kustlinjen finns typ fler topklass bryt, än i hela sverige och alla sveriges surfare hade fått plats utan problem. jag vet inte hur jag ska förklara. ni måste åka hit!

på bilden kan ni se tubes! som tillsammans med supetubes, magnatubes, boneyard, the point bildar awesome bryt som jag aldrig riktigt fattat finns utanför surffilmerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *