Malmö, Restaurants, Sweden, Torekov

Bröllop Skåne


G Swensons krogs bröllopslokal ligger precis utanför Torekov. Fribergs festlokal. Den är helt fantastisk och perfekt om du letar efter en festlokal till ditt Skåne bröllop. I ett omsorgsfullt renoverat stall har Jalle & Katarina skapat en trevlig miljö mitt på landet, men ändå precis i Torekov med närhet till Båstad.

Torekov, Båstad och Bjärehalvön är geografiskt sett ett perfekt område att fira ditt bröllop på. Lokalen ligger nära till många bra hotell i Bjäre / Båstad / Torekov’s området och flygplatser i stora städer som Köpenhamn, Malmö, Helsingborg, Varberg, Landskrona, Halmstad, Falkenberg och Göteborg är lätt att ta sig till med tåg eller via E6an. Kullaflyg flyger direkt Stockholm – Ängelholm, från Ängelholms flygplats är det 30 minturs bilfärd till festlokalen. Fribergs kan hjälpa dig och sköta allt från vigsel till dekorationer osv. Catering i Båstad ordnar G Swensons krog också med.

Bröllopslokal utmärkt för fester och mottagningar för 40 – 140 gäster. Det finns en anlagd gräsmatta med direkt  anslutning till byggnaden där det går att specialbygga tält och ta emot upp till 250 sittande gäster.

One Comment

  • Hej

    Mig og min kæreste Benjamin kunne tænke os at høre, hvor meget koster det at hyra jeres sted her? Vi ønsker själv at hitta dricka och mat.

    Tack.

    Hilsen Nathalie (Dansk) og Benjamin (Svensk)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *