Sweden

san francisco style


david & hanna jaye. ett spännande par vi sprang på då det snöade bautastora flingor på julmarknaden i ängelholm. eller sprang på och sprang på, de stod i en jättestor och jättesnygg buritovagn mitt på torget. lagom burito i san francisco stil. en klockren idé. vällagat, enkelt, kreativt och gjort med mycket kärlek. något vi har varit sugna på att testa, och några vi viljat träffa rätt länge. och träffade var vad våra smaklökar blev, rackarns vad goa buritos! halva priset på femtiofem riksdaler då vi gillade deras facebook page via mobilen.

när vi stod där o käkade vars en kattfisk-burito, och delade på en lättöl kändes det precis som om vi hände utanför en buritovagn någonstans längs californias kust. efter surfet liksom. davids amerikanska, de engelskrivna skyltarna och bidrog till den sköna lättsamma känslan.

ni har verkligen lyckats, och big up för att ni lever drömmen!

dessvärre tog batteriet i kameran slut efter tre bilder, vi får göra en uppföljning i vår, då de håller till på stranden i klitterhus, ah vilken dröm att kunna ta en sån rackare efter ett riktigt surf på hemmaplan, mmmh längtar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *