Music, Thoughts, Video

david ford


magisk frukostmusik. linn visade mig, ja för ungefär 2 års sen då vi blev tillsammans. 2 år på söndag är det, börjar bli lite WOW faktor. längsta förhållandet i historien, både för mig, och för linn.

när jag kom ner till henne i las palmas, läs här. så hade jag med mig min ipod. en såndär färgad liten, ipod nano, sånna man aldrig ser längre, börjar väl bli inne för att de är retro strax. den var iaf full med musik, det mesta skräp enligt mig. men jag var i ett sånt musikmode, så jag lyssnade hela tiden. när vi låg och pratade i sängen märkte linn att jag hade en hörlurs-snäcka i örat på andra sidan om henne, då så hon nä nu jäklar. så då fick hon den andra hörlurs-snäckan. hon fick även makten över den gröna. och sen var det hon som var som förtrollad. låt efter låt efter låt. hon älskade varenda en.

för att inte tala om när jag fick lyssna på hennes musik. bob marley såklart, på hennes pappas (vinyl)skivspelare, och sen bläddra igenom hennes itunes bibliotek, helt sjukt va bra musik! och timmarna på youtube, och när spotify kom, och vi började göra gemensamma spellistor. de är så bra så jag vet inte var jag ska ta vägen riktigt. exakt samma musiksmak, vi älskade samma låtar, men hade liksom vars en ände, vars en hälft, till den perfekta spellistan.

en lista som spelar varje dag vi är tillsammans.

go to hell med david ford är en extra stor bit av den.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *