Friends, Inspiration, Sweden

vigsel


mamma fråga mig tidigt om jag kunde undvara förmiddagen på midsommar. vad vi skulle göra fick jag inte reda på förrän några dagar innan. jag skulle få vara vittne till en vigsel. okej inte första gången då mamma som borgerlig vigselförrättare i båstads kommun gjort rekordmånga vigslar både detta, förra och förr-förra året. på klippor, i kommunlokaler, inför publiker på hundratals människor, på vår krog, helt galna vigslar, helt plötsligt överallt mitt i allt har hon sprungit iväg. men den här var speciell, för den här var hemlig. och magisk. och väldigt känslomässig. ingen av deras vänner eller släktingar fick veta. också lade de den på midsommar, blev herr & fru precis samma dag då de skulle på stora midsommarkalaset o allt.. vilket var jättekonstigt då min bästa polare hannes är släkt med dem. vigseln ägde rum i axeltorpsravinen. eller utanför den, på ett fält. men det var så häftigt i ravinen så jag förstod först inte vad vi skulle göra där ute. men väl ute. helgrönt, helstilla, och helhäftigt ljus. och deras helhäftiga nelli som hoppade runt i det höga gräset bland djungeln av hundkex. när vi spenderat oändligt med tid där ville jag inte gå tillbaka igen, inte alls, för det var ju så magiskt i gräset. men ett steg tillbaka in i ravinen och det var som att försvinna från en paradisvärld till en annan. wow.

mette fotograferade vigseln och bilderna lever verkligen upp till stunden. kolla in dom andra på hennes blogg, alla är helt övergrymma, mettesfoto.blogg.se

2 Comments

  • Jag ler när jag ser bilderna!! Jag har alltid tyckt att dina bilder är jättegrymma! Men nu när jag varit med under fotograferingen och får se dem efteråt så förstår jag först att de är liksom ännu mer grymma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *