8 Comments

 • Hey bro, and sis, just have to tell u guys a little story.

  Can somebody keep that little blond Guy With a Green lionboard out of Water?
  No that’s impossible, HE IS TOO STOOOKED!!!

  North shore is breaking biig Down here!
  Hope everythings alright in the Thai!
  Aloha

 • Haha niklas din lille rackare! alltså jag är sjukt avundsjuk på dig. JAG VILL OXÅ UPPLEVA HISTORIENS FETASTE VINTER!!! Thailand är platt och sydafrika var sämre än vad jag trodde off season men bara att vara ute och resa är GRYYMT!! Bali om några veckor, kommer leva lite då! Gröna brädan är på gång igen alltså, gott mos!

  Hälsa vågorna!

  (vilket det känns jävligt otippat att jag skulle behöva säga… men lite kul må ni ha hemma i mörkret)

 • Haha its crazy Down here! A biig dream!!! Bali kommer bli sjukt nice för er! Nae nu ska jag ner och slappsurfa lite på Diamond head;) aloha!

 • Aloha din stokade tok! Upp med lite bilder nånstans då?! Måste få ta del av mitt vinterhemland ur nicks perspektiv ju!

  Jag har hittat snö i thailand förresten! Sand som är lika fin som puderkistraller. knastrar under fötterna när man gå på den. palmer som hänger över stranden och vågor av turkost vatten. blir inte bättre!

 • HAHAH ts det har jag här också! Fotade på bonzai pipeline igår på ett xxl swell när dom körde Guns, det sjuukaste jag sett i hela mitt liv, som myror på vågen, dem tubà den också!!! Sedan skejtade jag pool på bonzaiskatepark, waimea såg jag igår med, helt wicked!!! Bästa dagen i mitt liv kanske? Mhmm, precis surfat min nya pintail, scubadiving när Vickan tränat färdigt och sedan surf ikväll, var så trött på crowd, gick upp kl5 igår för att ligga först i lineup i gryningen så fort det blev ljust, när jag kom ner till stranden låg det 13pers i på endst en peak,. Och förresten naae jag har inte tappat förståndet hemma i sverige och blivit tokig,. Asköna pics ni la upp nyss förresten! Jag ska försöka lägga upp några pics någonstans få jag har en dator
  aloha

 • HAHA ofta du är på hawaai? låter mer som att du tappat förståndet totalt! haha! men det låter bra, då är allt som det ska vara. ha det gött som fan!

 • jävla cp niklas jag som trodde du var insnöad! då är det ju ett måste att du slänger upp lite bilder nånstans!! hur länge ska du va där?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *