Video

The Jonah Phenomena


Jonahs video är det senaste youtube fenomenet, den har gått från 60.000 plays igår morse till 860.000 visningar den här morgonen. Nu en timme senare har den 1,700.000. Han har fått 190.000 likes och 205.000 kommentarer från folk som stöttar honom. Dessutom har det under de senaste timmarna dykt upp mängder av fanvideos från folk som skickar hälsningar över hela världen. Det är märkligt nog 8.500 missunnsamma mobbare som tryckt unlike och lämnat spydiga kommentarer med anonyma youtube profiler vilket man kan tycka är sorgligt. Men jag tycker det är så jäkla häftigt. Snacka om respons. Snacka om att sätta pricken över i:et på hur det är att bli mobbad. Det är sjukt hur ledsen och självdestruktiv man kan låta sig göra en människa. Det kan vara ett skådespel som många tror men shit så känslomässig den är. Och vilket enormt hopp den lämnar till alla utsatta! Klara er igenom det och ni kommer att gå ur det starkare än mobbarjäklarna. Se och dela med er!

5 Comments

  • Förstår inte varför alla påstår att han ljög i första videon på grund av den här senaste?

  • Mobbning suger och det är hemskt att det föregår i den utsträckning det gör. Det är liksom inte accepterat att det finns. Den här killen kan ha sjuka skådespelar-talanger. Eller så är det äkta. Men alla som blir sura på honom gör honom lika illa som en mobbare. Dom är mobbare själva. Oavsett så sprider den så jäkla mycket glädje och hopp till utsatta. Och jäklar vad häftigt att det går att sprida en video så snabbt, att sprida ett budksap, att få hjälp, från så många och så snabbt. Jag tror att många känner igen sig i honom för han sätter pricken på iet över hur ledsan man kan vara. Personligen tror jag att han spelat in den här videon efter den första, efter att han fått mycket bättre självförtroende och säkert lyckats möta och få hjälp för problemen i skolan. Sen framstår han som väldigt kaxig, dryg och fick folk att tvivla på sig och förmodligen också därför tog han bort den.

    /Petter

  • Även på Bjäres skolor förekommer mobbning och utfrysning. Tex på Förslövs högstadieskola. Där mina barn har gått…Det är hemskt hur andra ungdomar/barn gör mot en stackare som bara vill bli omtyckt som alla andra…det skapar tyvärr problem som fortsätter upp i vuxen ålder…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *