Surf

Like us and win a canvas !


Like us on facebook and win one of our photos as a big canvas printing from canvaspicasso! When we reach 500 likes we´ll give away a sweet canvas to one of our likers randomly selected from our facebook page. The photo is of Mega Semadhi catching a sunset tube at Bingin, Bali.

Press -> HERE!

4 Comments

 • Hejsan!
  Världens finaste blogg!!! Vad använder ni för objektiv? vilka objektiv rekomenderar ni om man ska ut och resa?

  xoxo

 • Tack, vad kul att du gillar den! Vi har en normalzoom och ett teleobjektiv och det är kanon att ha på resande fot. Så få grejjer som möjligt, normalen sitter på till 90% så investera hellre i ett bra sådant, teleobjektivet är kanon för att fota surfing eller farliga djur du inte pallar gå riktigt så nära. Vi har också vars en kamera då vi båda gillar att fota, och när de e gött ljus kan de bli lite kivitgt att turas om med en kamera. /Petter

 • Tja!
  Snygg blogg, tänkte bara kolla vilket program ni efterbehandlar i då jag ser att många bilder blivit just redigerade. Sen en undran, kör ni hög iso med tanke på kornigheten eller är det också efterbehandlat.
  Fortsätt det goda arbetet, kollar in ibland!

  //Anton

 • Tack Anton! Vi använder oss av Lightroom 3 och Photoshop 5. Yes, en del av bilderna har vi redigerat brusiga eftersom vi gillar känslan det ger. En del bilder är tagna med min gamla kamera; en canon 450 D och jisses vad den brusade på högt ISO. Hur som helst, kul att du gillar det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *