Friends, Sunshinstories Family, Surf, Sweden, Thoughts, Torekov, Travels

allt på en gång


Det är så rackarns skönt att vara hemma. Efter att ha levt på avskilda platser långt borta i världen i fem månader känns det overkligt att vara tillbaka. Jag känner mig som en sjuåring på julafton. Totalt uppspelt på att göra saker, surfa, dra läskiga backar med longboarden, jobbet o livet på krogen, liva i baren, festa sönder, träna, tillbaka till kampsporten, plugget o lärarna, päronen o släkten, musteriet, kaffe och sköna toaletter, dricka vatten ur händerna ur en rinnande kran, och bara träffa alla. Göra allt det vanliga, det jag saknat. Ut på bjäre och riva upp allt skojj. Allt på en gång.

Och det har jag gjort. Vad vi har rivt upp och ner på saker och ting. Fy för in i helvete vad kul det är att vara tillbaka!

Bilder från dagens morgonsurf. Bara något litet från högen av alla grymma stunder jag haft under min vecka i Sverige. Eller det känns som en vecka, det har nog gått två eller tre. Tappat räkningen mitt i allt.

IMG_2847-Edit

IMG_2812-Edit

3 Comments

  • Gud, vad härligt du skriver:)
    Påminner lite om allt som jag skrev i mina fysiska dagböcker 1991 när jag kom hem från min första resa…1992 när jag kom hem från min andra resa. 1993 när jag kom hem från min tredje resa…ha ha ha . Jag tror du fattar:) Keep on traveling, Petter! You will never regreat it:)

  • Haha dina gamla galna resehistorier under klippningarna ute i hallavara har bidragit till min resa. Det kan du ge dig på!

    Och i min tysthet smider jag resplaner inför nästa vinter.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *