India, Travels

delhi


delhi är som att gå in i en väg. eller för att ta sig framåt behöver man iallafall gå över åttafiliga vägar, utan övergångsställen fulla med alla sorters färdmedel du kan tänka dig, som aldrig stannar. allt är en stor mess och dina höger, vänster, upp och ner glömmer du helt åt h*lvete bort. kulturkrock deluxe. jag tror aldrig att det hade gått att förbereda sig för det här, hur mycket man än läst på. det lilla vi läst har hjälp oss  jättemycket. som till exempel att rickshaws skulle försöka köra en till ställen dem fick provision på,dock trodde vi inte att en prepaid taxi från flygplatsen till new delhi railway station också skulle försöka lura oss. vi hade också tur som hade koll på att det bara finns ett officiellt turistkontor och alltså inte 234 stycken som alla försöker påstå.. Jag tror att det är de som är det jobbigaste, att det inte går att lita på nån. Vakten på tågstationen, killen på flygplatsen. folk försökte lura oss non stop igår.  fool me once shame on you, fool me twice shame on me. är så glad att det här inte är vår första långresa.. kan nu intyga att det stämmer, att bangkok och london har fler likheter än bangkok och delhi. total oorganisation på allt… vi kände oss som i en film vi inte ville vara i. det tog oss fem-sex timmar att hitta en gata med hotell och väl där gick vi rätt in på det fetaste vi kunde hitta. oh yeaah indien oss ska du då fan inte få knäcka!

4 Comments

  • Hej Petter & Linn! Vad kul att se att ni kommit fram okej och så! Ja, Delhi är ju ett eget kapitel på vår indienresa. Vilken stad. Det går inte att beskriva riktigt, utan det gäller att uppleva. Kulturkrock deluxe var ordet! Haha så himla sant. Men ni kommer bli lurade, men inte fan ska ni låta det knäcka er! Det ska bli så kul att följa er resa 😀 Ta hand om er! Kram

  • Hej Melissa!! Tack ska du ha!! Ja det är helt sjukt, jag gillar det lite (Petter) Linn gillar inte så mycket, hahah! Nu ska vi ut på bilutflykt till Agra, får se hur det går! Independence day o sånt idag, whopwhop!

  • Haha det var precis så med mig och Jacob. Han gick så långt som att säga att han älskade det men jag tyckte inte alls om det! Hälsa Linn!

  • Haha, alltså. Jag vet inte vad jag ska säga. Ville inte ritkigt gå ut från hotellrummet men varje gång jag gjorde det så blev jag helt förundrad och ja, gillade det. Hatkärlek? Kul att du läser & KOMMENTERAR Melissa!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *