New York

Linn’s NY


Linn vaknade kl halv sju vår första morgon i new york. Solen hade inte gått upp än och vi bestämde oss för att försöka sova till halv 9 i alla fall men jetlaggade som båda av oss var så gick det inte att somna om. Och när solen väl gick upp ville vi allt annat än att gå och lägga oss igen…

11 Comments

  • New York är bäst! Efter sju gånger där borde man provat på alla hotell men detta känner jag inte igen, vart bor ni? tack för svaret på redigeringen!
    Tja //Anton

  • Oj, sju gånger! Vilket är ditt favorit hotell då? Vi hyr en lägenhet på Wall Street, supernajs! Jättelyxig frukost ingår så det känns nästan som ett hotell. Passar oss perfekt även om det varit mysigt att bo i typ East Village eller nåt. Gillar att bo mitt bland skyskraporna!

  • Ett schysst hotell till reko pris är The New Yorker, nära till det mesta och väldigt flashigt. Men det genuina New York upplevde jag som mest när jag bodde på ett vandrarhem intill Central Park precis i julshoppingens hysteriska månad. Vaknade varje morgon av ljudet av frälsningsarméns sånger.
    Sju gånger och mer ska det bli. Inget går upp emot New York. Tipsar er om att försöka besöka de små byarna och orterna när ni kommer till Kalifornien. San Luis Obispo, Monterrey etc är helt underbara och inte att förglömma bergen i Santa Barbara. Hollywood är skit enligt eget tycke och smak men visst måste man uppleva det någon gång! Ha det så nice på er resa.

    //Anton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *