Uncategorized

upgraded


Istället för kaos när vi missade vårt anslutande flyg i London så gjorde Brittish Airways bästa möjliga av situationen och uppgraderade oss till Premium class! Mycket skön flygning med bra service, bra mat och vi anlände utvilade till New York.

Translation: Because of a broken light on our flight from Copenhagen and an iced runway when we were gonna land at Heathrow we missed our connecting flight to JFK, New York. For the first time in our lives we got up graded, to Premium class! It felt great. With real porcelain plates and cutlrey we enjoyed a very tasteful dinner. Guess this is the most comfortable flight we are ever gonna have on this trip.. Thank you British Airways for handeling the delay so good and taking care of us in the best way.

U.S Boarder Officer: Are you always this pale?
Linn: Yes..
U.S Boarder Officer: Where are your parents, you look like your sixteen or something.

Well, what can I say..

6 Comments

 • Blir så inspirerade av er.
  Jag har dock en fråga..Hur klarar ni det med jobb och så?
  Det är ju inte superenkelt att skaffa jobb i Sverige just nu så ni kan väl inte sluta på era jobb så fort det är dags att äventyra och sedan söka nya när ni kommer tillbaks? Eller?
  Jag har löst mina äventyr denna vintern med att säsongsjobba i Alperna 🙂 men det funkar ju inte i Borneos djupa djungel:-P

  Louise

 • Hej Louise! Tack för din kommentar vi blir så glada att höra att du blir inspirerad! Vi bor i Torekov, en grannby till Båstad som är väldigt säsongsbetonad så här går att få väldigt mycket jobb på sommrarna, kom hit i sommar alla företag skriker efter folk! Min familj har restaurang så det innebär jobb dygnet för min del, under hösten har Linn vikarierat på olika skolor som lärare och fick ett jättebra vikariat på ett litet mysigt dagis i Torekov jag själv växt upp på en gng för länge sen. Jag hoppade på säsongen som skolfotograf vilket var grymt och jag gärna kan rekommendera om du har fotointresse. Alperna låter kul, det har länge varit min dröm att göra en sässong där. Var har du varit?

  /Petter

 • “U.S Boarder Officer: Are you always this pale?
  Linn: Yes..
  U.S Boarder Officer: Where are your parents, you look like your sixteen or something.

  Well, what can I say..”

  Awesome! hahaha! hope you guys have an awesome time in NY.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *