South africa

Denna våtdräktshysterin


Det har ierförsig inte varit några vågor att hurra över. Men att vara i ett av världens 10 största surf meckan utan att kunna hoppa i vattnet känns rätt surt..

Men så igår hände det!!

Vi hittade vi vars en våtdräkt som det verkligen stod våra namn på. Liksom med laser inprintat i neoprenet. LINN & PETTER.

Linn hittade ett riktigt klipp på outleten. En Billabong Foil 4/3 som egentligen kostar över 2000 i sverige. Betalade 670 spänn. Kan man ju inte klaga över. Dessutom är hon skitsnygg i den!! Det fanns inga i min storlek på outleten. Och jag gjorde misstaget att testa en sån där dyr dräkt från Xcel. Eller misstag och misstag det var egentligen inget misstag för fyyy faaan vad skön den var!! 1400 svenska så mycket billigare än hemma ändå. Aldrig tesat en sån grym dräkt innan. Och nu efter ett par dagar i de massvis av surfshopar som finns här så har vi liksom hunnit gå igenom en del av de våträkter som finns. Denna var så oerhört tunn och flexibel men ändå tät och varm och tydligen den mest hållbara dräkten de i butiken visste av. Det känns bara som att man har ett tunt extralager hud på sig typ.. Jag kunde självklart inte låta bli.

Så nu har vi vars en asnajs våtdräkt.

OCH vars en asnajs bräda!

Surf´s up!

2 Comments

  • Med tanke på att du är dubbelt så stor som Linn, så är det väl ett rättvist pris!? Lycka till i vågorna!! Puss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *