South africa

ett år tillsammans


IMG_0924

IMG_0931
IMG_0968-Edit
IMG_0996-Edit
IMG_1012

IMG_1049-Edit
IMG_1088
IMG_1150-Edit
IMG_1153
IMG_1189

IMG_1172-Edit

Den 12 december var det min och Petters dag! Eller, det är ju vår dag varje dag känns det som.. Men just den 12 december för ett år sedan är dagen vi räknar att vi blev tillsammans! Självklart visste vi inte att det skulle bli just den dagen när vi stod och drack öl och höll om varandra på Pepes Bodega.. Ni vet antagligen själva hur det är när allt är sådär nytt och man vet varken ut eller in. Om man är tillsammans for real, for real eller vad den andra tycker och vill.. Men den här kvällen på pepes så kändes det som vi officiellt var tillsammans! Sex dagar senare mötte jag upp honom på Las Palmas flygplats och iih vad pirrigt det var!! Det var nån gång efter det som Petter kallade mig sin flickvän för första gången och facebookstatusen ändrades. Men man måste ju ha ett bestämt datum och efter lite grublande kom vi fram till att den tolfte var perfekt!

Så den tolfte det här året så firade vi med rosa, sött mousserande mellan några strandduner utanför Jbay. Efter det käkade vi ootroligt gott på The Wallskipper med fötterna i sanden. Mhmhmhm. Finfin dag!

6 Comments

  • Ni är de finaste jag vet :* här med är ni inbjudna på bordhockeykväll i Göteborg när ni kommer hem! Peter hälsar (från Kanada) att han saknar er. PUSS!

  • Grattis ni vackra!! Jag minns Las Palmas och är så glad för er skull (och för min egen!). SAKNAR ER! Love Big Mama

  • Whats up guys? cool website! love the photos!! Don’t really understand the lingo but it all looks great!! It’s Rudolph here, from Mdumbi (actualy cape town), I can’t find you on facebook!!! I’m in Cape Town now, here is my email chilipeppercharlie@gmail.com and my phone number at home 021 903 9088, I lost my cell… Would be awesome to show you around some places.
    keep it real & let the good times roll!

  • Jag trodde att det var under en härlig lektion i Digitalt skapande som det hände?!
    Grattis i alla fall!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *