South africa

layers of layers of awesomness


IMG_9560-Edit

morning! petter och jag ligger fortfarande i sängen.. vi kan typ inte röra oss, ungefär som strandade valar. vi åt alldeles, alldeles för mycket av den goda sydafrikanska maten som Sonnet lagade igår. vatkoek kommer petter ihåg att det hette och när jag googlar bilder på det så skriker han “åh ta bort!”. vatkoek.. vet inte riktigt hur jag ska beskriva det. jag fick känslan av amerikanska donuts, flottiga och lite söta. till det åt man en sorts köttfärssås, efter sonnets mammas recept och riven ost. det fanns också en efterätts variant och den åt man med sylt och ost. det var riktigt gott!

problemet var bara att vi typ levt på ris, grönsaksgrytor, klyftpotatis med örter, kyckling och veggeburgare (rätt lätt mat) den senaste tiden och när vi såg de här berget med mat, sonnet råkade göra lite för mycket, så visste vi inte var vi skulle ta vägen! petter åt sex stycken, med köttfärsås och allt! det är typ som två pizzor. och jag käkade kanske tre, fyra med jam and cheese. det är ungefär som en stor paj.

jisses. får se vad vi ska göra den här dagen. en tysk tjej och en sydkoreansk kille vill att vi ska åka med dem på en roadtrip till tsitsikamma, en nationalpark åt cape town-hållet, och plattenberg bay. men vi har tänkt att vi kanske ska göra det dem två veckor vi inte har bokat boende här i jbay, så vi står över.

haha, nu förklarar petter vad den nya zeeländksa killen Ben sa att matfrossa gjorde med kroppen; “det är precis så jag har haft det inatt!!” hela hostlet verkar haft en tuff natt och nästan ingen åt frukosten.

One Comment

  • Ja, “somliga straffar Gud genast”! Så kan det gå när man frossar! Men det hade ju varit värre på andra hållet, eller hur!? Ha det så bra ni kan, älsklingar!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *