South africa

snäckan


IMG_9220-Edit

IMG_9229-Edit

på understa bilden kan ni se min och petters fönsterkarm fylld med snäckor som vi hittade efter EN dag på stranden… det är helt sjukt vad mycket fina snäckor det finns!! det kommer kosta mycket i övervikt för petters familj.. hehe. idag har vi hunnit göra jättemycket. bland annat bytat rum! petter tyckte att det var lite fuktigt där nere i källaren och att det inte var bra för mina leder, så nu har vi en rum med utsikt över den fina trädgården och pytteglimtar av havet! tog ett tag att packa ihop allt, för vi hade gjort oss rätt hemmastadda..

efter det fortsatte jakten efter våtdräkter. det är ungefär lika svårt som att välja gymnasium.. det finns för många att välja mellan!! extra störigt känns det också eftersom vi båda har där hemma.. men en tjej i surf africa hade en som jag kunde få köpa billigt. annars hade billabong factory outlet en limmad 4’3 a för 850 spänn.. helt okej! petter står i köket och kokar ris, bönor kyckling och veggeburgare och vi ska käka strax. jag håller på att dö av sockerbrist. allavrligt.. och affären rakt nere hade stängt för inventering, YES! ska försöka hitta en annan öppen affär. annars dör jag. petter får köpa öl, jag får köpa choklad. that’s the deal

One Comment

  • VAFAN, snart kommer The Selby hälsa på ert hostel bara för att göra en intervju med THE HOT SWEDISH SURF COUPLE som man inte kan få nog av. Gaaalet hur mycket jag saknar er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *