South africa

thoongs


IMG_9287-Edit

i australien kallar man flip flops för thongs, men nu är vi ju i sydafrika och jag vet inte riktigt vad man kallar dem här..

jag köpte dem på billabong outleten, för våra high tech merell skor är för mycket av en sko ibland. vissa dagar har det varit galet varmt, petter säger att det går att jämföra med thailands fuktiga varme. det är liksom varmt när man andas in och vinden är varmt och allt är varmt. allt är supervarmt när man käkar varm soppa med x antal ton peppar i (locket trillade i soppan, likaså halva innehåller av all peppar) puuh, mina kinder blossade och inte bara utav all krydda utan också för att vi glömde smörja in oss när vi glada skuttade iväg till surfet igår morse. (se bilden nedanför, haha)

inatt var en varm natt med klibbiga lakan. och imorse fortsatte åskandet. perfekt för att skona vår sönderbrända hud mot ännu en dag i solen. perfekt dag för att skriva mejl till underbara familjen, rensa snäckor, äta jordnötsmörsmackor, läsa och chilla i hängmattan. vädret ändrar sig typ 20979 gånger om dagen.. påminner lite om fuerteventura faktiskt! men här är det verkligen ingen stress. ingen hets alls. vi kommer hinna surfa tills vi spyr och bli bruna vare säg vi vill eller inte.

4 Comments

  • Hur länge är ni i sydafrika? Och hur har ni fått tag i ställe att bo på? Och vad kostar det? Jag är väldig intresserad själv av att åka, så skulle uppskatta att få veta lite hur man ska gå till väga 🙂

  • Tjao! Ja men åk hit! Vi kommer att vara här i 7-8 veckor. Jag tror vi hittade hit på hostelworld.com. Det är bara att boka på nåt najs hostel i den ort man vill åka till. Det finns många som backpackar/roadtripar här. Åker från Johannesburg eller durban längs med kusten o stannar på hostels. Rätt enkelt och bör inte vara så farligt som alla säger heller. Man ska inte ut på natten o gå bara.. Hyra bil är då en fördel. Kostar typ 2000 rand / månad för en bubbla. Man kan också åka bazbus. Goggla det. Maten kostar ungefär som hemma. Billigt med öl och vin. Billigt att äta ute. Igår käkade vi sushi för två personer och delade på en flaska vin. Kostade mindre än 100 svenska. Lycka till!

  • I wasnt going to comment as it was written a while ago, I would like to express thanks you for your enjoyable work on your website. I will keep checking your blog for new entries as we are also working on our blog and I want to share some of your posts with our readers if its ok for you. Peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *