Sweden

STHLM


Nu har jag äntligen vaknat till liv igen. Varit sjukt i totalt en vecka nu. Fick medicin av doktorn och han bad mig ta dubbel dos tre gånger om dagen. Det satte iaf gång magen om nånting.. jäklar i h*lvete vad den satte igång magen. Och det värsta kom först efter 48 timmar, kunde inte stå upp, ligga ner eller göra nånting alla, hade världens kramper i magen. ONT

Passar på att blogga lite bilder från helgen vi hade i stockholm innan vi drog hit. Det kändes härligt att rulla med en buss över hela landet och genom några av dess större städer för att slutligen stanna i stockholm. Rulla genom ett höst/vinter rusk sverige med regn och kalla vindar. Värma upp inför resan med tankarna på varmare breddgrader. De säger att hälften av resan är att planera resan och det är sannerligen härligt att ha något planerat framför sig och drömma sig bort till framtiden. Nu är vi i framtiden. På vår gigantiska resa. Och det är så härligt. Alla surfdagarna kom när jag var sjuk så surfingen har överlag varit dålig. Men det är så skönt att gå ner i varv, att spendera dag ut och dag in utan att behöva bry sig om att få gjort eller upplevt något sådär jättespektakulärt. Vi har en låååång resa framför oss så vi kommer hinna med det ändå! Jag har börjat läsa och har LÄST UT en bok. Det var sisådär 5 år sen sist. Det var sjukt spännande! Kackerlackorna av Jo Nesbo. Norsk detektiv som tar sig ann bangkok. Jag var där för strax två år sen och ska dit om nån månad igen. Därav var det lite extra roligt att få leva sig tillbaka till bangkoks eviga rörelse som fyller samtliga av örats 40.000 frekvenser av ett ständigt surr. Känns bra att vara igång med att läsa igen. Få lite nya perspektiv. Lika roligt varje gång linn påpekar nått nytt ord min tunga tydligen artikulerat fram.

Även här i nuet under härliga dagar tänker vi på framtiden. Vi har en plan. Och det verkar trots allt inte het kört för oss att hyra en gammal merca eller bubbla och göra en roadtrip längs garden route och sunshine coast. Kuststräckan där det finns mängder med stränder, klippiga avsatser, djurfarmar, vingårdar, floder och galna grejjer att göra. Spännande!

Helgen i Stockholm. Den var najs som attans med gästvänliga gudmödrar och vänner som bjöd på gott vin och fina måltider! I Stockholm var jag senast när jag var 11 år gammal. Det är 8 år sen. Och jag var där på klassresa. Denna gången vandrade jag och Linn rundor och upplevde staden tillsammans. Själva (ingen livrustkammre). Shoppa loss brukar folk kalla det, och det förstår jag för ja jäklar vad mycket butiker där fanns! Och alla verkar vara rädda för att inte synas för där fanns ett helt kvarter med bara H&M. I olika byggnader och våningar. Och varje butikskedja hade en butik på typ var hundrade meter. Men det var juligt. Och det var najs att få uppleva lite jul. Har svårt att känna julkänsla i sol och surf i 30 graders värme. Och tunnelbanan! Och stureplan, vi STEKTE korvar på stureplan! Och alla klippor, broar, och stadsdelar och allt. Alltid nån galning som ligger och solar på sergels torg antar jag. Och där började världen. Som ett tecken från ovan. Privat sightseeing med Malena påväg till flygplatsen. Och vi såg tillochmed att hannes passade på att ta en shoppingweekend i storstan. Haha!

Nu skriker Linn efter chocklad. Solen dök precis fram. Upp på balkongen och kolla kvällens surfrapport innan jag ska skala lite annanas och gå ut i trädgården till love. Gott!

IMG_8677-EditIMG_8692IMG_8717-EditIMG_8702-EditIMG_8758-EditIMG_8746IMG_8768-EditIMG_8776-EditIMG_8824-EditIMG_8819-EditIMG_8872-EditIMG_8901-EditIMG_8932-EditIMG_8856-EditIMG_8956

3 Comments

  • Nej, nu klarar jag inte mer,. vill ni ha besök i SA i en månad av han med en grön bräda med ett lejon på?

  • Ja det vill vi! Han är varmt välkommen på första sistaminuten flyg, kan bo i bilen när vi fått tag i en! Eller tälta, massa folk som tältar! Du ska bara veta så härligt här e, lätt ett ställe för en kille med grön lejonbräda. Ultimat roadtrip kust med massa secret spots överallt! Sen är det sjukt billigt att käka ute oxå, hamburgare o inhemska konstiga rätter för typ 20-30 spänn. En tia för en öl. mhmhmmhm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *