Sweden, Torekov, Wedding, Work & Projects

wedding; mia och packe


Midsommar afton i Skåne, giftemål, en fin dag, Mia & Packe, två ringar, massa känslor, massa glada människor, massa galna idéer, jag och Linn, vår första bröllopsfotografering och en tandemcykel. Tack för att vi fick fotografera er!

/Petter & Linn9 Comments

  • Fantastiskt fin blogg du har petter, du är min idol! Alltid kul att se så feta surfbilder på oss ifrån skäret och mölle!!
    bröllopsbilderna är också fina!

  • Hahaha baa för att ja o alex surfade ett bjärebryt som sällan går av, själva!! Och för att ddt fungerade o de gick o få långa åk! Ja har en fet skäret bild på dig, alex är avis som fqn han fick läppen i huvet hela tiden

  • Ja, det var en pik petter, jag vet att du har massa feta bilder ifrån den dagen, och jag kan knappt vänta på att få se dem, så upp med dem nu chapchapchap!!
    Fett att stället äntligen är testat nu då,. och jag jag är avundsjuk på att ni fick surfa, men erkänn att det inte höll alltför hög kvalite,. drog till skateparken ikväll och köttade desperat för att väga upp att jag missade surfet.

  • Det var bättre än jag trodde.. Men sen vred vinden, precis om den ska du vet 😉 fast då var jag tvungen att dra på middag. Menmen, då var de cleant! Har ni nån sjysst park däruppe?

  • Ofan, många måsten;) mjo det finns en pool inomhus tio minuter ifrån där jag bor och det är gratis och öppet till nio. men den är rätt liten så det är inte så mycket action, men perfekt att nöta basic teknik i på nya trick. Så det är la nice. Men upp med surfbilderna nu!!! vill se dem!har för mig det var en på alex tubförsök, någon topturn i mölle med dig och den där stora bottensvängen med mig. vill se dem!!! dessutom se om du kan leta upp en mapp med bilder ifrån mitt sd-kort ifrån bali på mig och vickan, du förde över dem på ulu då vi skulle använda min gopro!

  • Låter gött! Indo flashbacks…. sugen eller vad.. Bilder är på, den som väntar länge väntar alltid på nåt gott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *