South africa

millis


IMG_9669-Edit

wow. sorry vänner för uppehållet, men det har varit ett par väldigt händelserika, tråkiga dagar. petter har varit riktigt sjuk. så sjuk att vi fick åka till doktorn som fastställde att det rörde sig om ett virus samt uttorkning.. det är jag som brukar vara den sjuka av oss två och under de året som petter och jag varit tillsammans så har han inte varit sjuk en enda gång. det gjorde ont i mitt hjärta att se honom helt blek, febrig, jättesvettig ligga och vrida sig av kramper i magen. det är då man bara vill ropa på “MAAAAMMAAA”. Men äntligen har vätskeersättning, medicin och fibrer gjort sitt och nu kan han till och med retas igen!

Jag gjorde “misstaget” att ge honom en bok, Kackerlakorna av Jo Nesbo. En bok jag verkligen trodde skulle falla petter i smaken. Dock trodde jag inte att han skulle läsa den, senaste boken han läste var Guldkompassen och det var i 8:an. Men nu när han är sjuk ligger han bara och läser den hela tiden, och jag har ingen bra bok kvar att läsa (förutom en som jag sparar till asien + en inslagen julklapp från mami som är misstänkt likt en bok) Det resulterar i att jag går rundor uttråkad och passar upp på petter som värsta sjuksköterksan och alla på hostlet frågar hela tiden hur “patienten” mår. Det går inte att få nån kontakt med petter för han är så inne i boken att han bara grymtar till svar..

Nu har jag dock hittat en bok som heter “the necklace” och som handlar om 13 kvinnor i usa som går ihop och köper ett 15 karats diamant halsband.. jätteintressant verkar den vara, not. Petter kan inte äta annat än frukter tillsammans med branflakes och små bitar frö:igt bröd och jag har levt på majskolvar.

Nu ska jag dock ta en dusch och sen officiellt avskriva mig “sympatisjukan” och gå ut och njuta i trädgården.

oh, by the way så har vi fixat skype nu! adda pettertoremalm eller LinnLundgren!

2 Comments

  • Men Linn, jag såg de där 13 kvinnorna på Oprah! Det var ett tantgäng som inspirerats som fan av boken så de gjorde en egen version av det och POOF så var de med i Oprah. Så om du läser den kan jag åka med till USA sen? YES? Och krya på din man :*

  • HAHA!! ja lätt! låter som en plan! petter är mycket bättre nu! puuh, ett tag trodde jag att jag skulle bli en änkling vid 19.. SAKNAR DIG! och peter! :*:*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *