South africa

STHLM -> J-BAY


Juste, stopp sa de på flygplatsen ja.

Vi fick inte hoppa på planet. Nope. Flygstolarna skulle flyga sin väg. Utan oss. Jag trodde killen skämtade. Vi hade ingen utbiljett och efter att de ringt passpolisen i Bryssel var det tydligen hel kört för oss. Linn blev helt galen och jag tappade förståndet. Hoppade in bakom disken och ryckte tag i en dator. Eftersom vi inte hade nån biljett så är det väl så dags att boka. Tre minuter innan gaten stängde. In på internet, ingen tid att leta upp nån billig biljett för nån hundring. Killen bredvid mig i incheckningsdisken stressa mig som faaan. Skrev under kreditkortsbetalningen på första bästa. Blev “Förenade Arabemiraten” eller nåt. Svindyra var det, men vafan vi hade ju bokat inrekisbiljetter i SA, hotellrum osv. Det var ju kört annars. De 3 minuterna hade blivit 5. Betalningen failade, gaten stängde och det var nu helt KÖRT!

Fan trodde ju man var rätt safe som svensk medborgare. Litar på att det löser sig. Säger att man e svensk sen e det lugnt. Vi hade varit inne o läst allt på utrikesdepartementetes hemsida om just detta utan att se nåt sånt här. Kan du tänka dig sicken besvikelse va? Laddat för detta så sjuuukt länge och nu var allt kört!

Efter stört många telefonsamtal och tjat med kontoristerna på Bromma flygplats slutade det med att vi 12 timmar senare flög från Arlanda. Ett snabbt enkelt flyg med Turkish Airlines. Tio lökar fattigare. Eller nej, 18 lökar fattigare, vi fick ju även panikbeställa biljetter ut ur Sydafrika denna gången. Kul! Speciellt när varken snubben i incheckningsdisken eller en enda jävla passpolis i varken Sverige, Turkiet eller Sydafrika frågar efter något som ens låter i närheten av “utresebiljett”. Kul! Jävligt kul!

IMG_8943 Under incheckningsdisken på Bromma flygplats… Vi trodde vi skulle till Sydafrika…

One Comment

  • ni ser inte så happy ut. ser ut som linn vill strypa någon (!) jobbigt deluxe, men gött att det löste sig. jag vill ha massa updates:)! puss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *