South africa

sundowner


IMG_9722-Edit

sydafrikanskt cabernet sauvignon/shiraz, skål! bongi är kvällens braiimaster och jag väntar otåligt att få slänga på min marinerade veggeburgare. här i sydafrika tar dem grillning till ny nivå, det är liksom en socialgrej av stora mått! brad frågade om vi “braiiade” i sverige också, och när petter förklarde sin high tech gasgrill så skrattade han. det är öppen eld med träbitar som gäller!

men det var inte det jag tänkte skriva om. jag tänkte bara visa sunna min nya bikiiini! kolla in den där färgglada högen brevid annanasen! roxybikini för 80 spänn! men det är också typ det enda jag handlat än.. det är en sport att hitta bland alla tusentals kläder här. ni som varit på lager 157 kanske fattar.

petter och jag blev intervjuade till en dokumentärfilm som kommer handla om Jeffreys Bay och den enorma påverkan som surfingen har haft på denna lilla by. Han frågade Petter om surfingen och sen vänder han sig till mig och frågar om shoppingen. Jag blev helt ställd och ville be honom dra åt helvete, men han var inte helt ute och cyklade.. Shoppingen är rätt fantastiskt! (men det kunde lika gärna petter svarat på) Om jag inte skulle till fler länder efter S.A skulle jag nog gräva och leta mer!

nu ska jag socialisera! jag saknar er vänner, familj och hundar!

One Comment

  • BabyLinn! Jag tog tåget upp till Göteborg idag, och vem satt på där om inte din mammsing!!! Jag blev så jäkla glad när jag såg henne, och hon sken upp som en sol när hon så mig. Jag tror att detta är some kind of sign!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *